U bent hier

zakelijke hypotheek

Zakelijke leningen vergelijken

Zakelijke leningen vergelijken is een goed idee. Alleen al om überhaupt een krediet te krijgen. Er zijn grote verschillen tussen banken. In december 2014 liet het Ministerie van Economische Zaken weten dat in enquête onder 1400 bedrijven 72% van de ondernemers aangeeft dat hun kreditaanvraag deels of zelfs geheel ingevuld werd. Dat is een flinke vooruitgang ten opzichte van de 62% van een half jaar eerder.

Hypotheek DGA

Een hypotheek DGA is een bijzonder type van zakelijke hypotheek die verleend wordt op naam van de directeur grootaandeelhouder. Als directeur grootaandeelhouder bekleed je een bijzondere positie binnen je bedrijf. Hier vind je meer informatie over hoe je als DGA een hypotheek kunt afsluiten binnen je BV.

Ondernemershypotheek

Een ondernemershypotheek is natuurlijk een hypotheek voor … ondernemers: ZZP'ers, directeuren, starters en DGA's. Zover was u al mee. Toch willen we even met u bekijken welke mogelijkheden er bestaan voor u als ondernemer wanneer u beslist om een hypotheek te nemen als ondernemer. Vele ondernemers hebben uit ervaring jammer genoeg geleerd dat het niet altijd eenvoudig is om als zelfstandige een hypotheek aan te gaan.

Subscribe to RSS - zakelijke hypotheek