zakelijke hypotheek

Zakelijke leningen vergelijken

Er zijn verschillende soorten zakelijke leningen. Met factoring kun je je bestaande facturen "verkopen" en zo snel je werkkapitaal vergroten. Als je op zoek bent naar langdurig krediet ziet het weer anders uit. Soorten zakelijke leningen: financiering van werkkapitaal, opdrachten laten voorfinancieren, aanschaf van voertuigen of apparatuur, lening voor extra personeel, kantoor opnieuw inrichten, bedrijfspand verbouwen.

Hypotheek DGA

Een hypotheek DGA is een bijzonder type van zakelijke hypotheek die verleend wordt op naam van de directeur grootaandeelhouder. Als directeur grootaandeelhouder bekleed je een bijzondere positie binnen je bedrijf. Hier vind je meer informatie over hoe je als DGA een hypotheek kunt afsluiten binnen je BV.

Ondernemershypotheek

Een ondernemershypotheek is natuurlijk een hypotheek voor … ondernemers: ZZP'ers, directeuren, starters en DGA's. Zover was u al mee. Toch willen we even met u bekijken welke mogelijkheden er bestaan voor u als ondernemer wanneer u beslist om een hypotheek te nemen als ondernemer. Vele ondernemers hebben uit ervaring jammer genoeg geleerd dat het niet altijd eenvoudig is om als zelfstandige een hypotheek aan te gaan.

Subscribe to RSS - zakelijke hypotheek