Hypotheekadvies

Hypotheek afsluiten zonder advies

Een hypotheek afsluiten zonder advies is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je kennis van zaken hebt, kan je makkelijk een paar honderd euro besparen op de afsluitkosten van een hypotheek. De AFM heeft een quiz opgesteld waar je toch wel minstens 10 van de 15 vragen goed moet hebben om een hypotheek af te sluiten zonder advies. De eerste vraag begint zo:

Hypotheek DGA

Een hypotheek DGA is een bijzonder type van zakelijke hypotheek die verleend wordt op naam van de directeur grootaandeelhouder. Als directeur grootaandeelhouder bekleed je een bijzondere positie binnen je bedrijf. Hier vind je meer informatie over hoe je als DGA een hypotheek kunt afsluiten binnen je BV.

Ondernemershypotheek

Een ondernemershypotheek is natuurlijk een hypotheek voor … ondernemers: ZZP'ers, directeuren, starters en DGA's. Zover was u al mee. Toch willen we even met u bekijken welke mogelijkheden er bestaan voor u als ondernemer wanneer u beslist om een hypotheek te nemen als ondernemer. Vele ondernemers hebben uit ervaring jammer genoeg geleerd dat het niet altijd eenvoudig is om als zelfstandige een hypotheek aan te gaan.

Hypotheekvormen

Voorbeelden van hypotheekvormen zijn onder andere de aflossingsvrije hypotheek, de annuïteitenhypotheek, beleggingshypotheek en spaarhypotheek.
In 2015 zijn er eigenlijk nog maar twee hypotheekproducten in Nederland: annuïtair en lineair.

Subscribe to RSS - Hypotheekadvies