Woonfonds hypotheken

Woonfonds hypotheken biedt al jaren hypotheken aan. Namelijk al sinds 1973. Deze hypotheekverstrekker maakt deel uit van Achmea Hypotheek bank N.V. Achmea is een vrij bekende naam en werkt samen met grote namen als Centraal Beheer Achmea. Doordat dit een grote organisatie is, kun je er van op aan dat het een stabiele organisatie is met veel betrouwbaarheid. Ook doordat woonfonds hypotheken al sinds 1973 hypotheken aanbiedt, zegt al veel over de kwaliteit die deze hypotheekverstrekker verleent. Woonfonds hypotheken biedt diverse hypotheken aan en ook om diverse redenen. Want ga je verhuizen, verbouwen of samenwonen? Om al die redenen kun je in aanmerking komen voor een woonfonds hypotheek.

Bekend bij onafhankelijke adviseurs

Woonfonds hypotheken werkt met de beste hypotheekadviseurs. Dit zijn intermediairs die selectief zijn aangesteld. Zo zijn er alleen de besten die samen kunnen werken met woonfonds hypotheken. Hierdoor wordt de kwaliteit nog meer gewaarborgd en ben je helemaal zeker van een goede hypotheek. Deze onafhankelijke adviseurs kunnen je optimaal inlichten over de gang van zaken bij woonfonds hypotheken, maar ook de actuele rentepercentages en voorwaarden zijn bekend met deze intermediairs. Zij kunnen alles netjes op een rijtje zetten met de voor- en nadelen. Jij bent degene die dit rustig kunt inzien en vervolgens je eigen keuze kunt maken. Is het nog niet helemaal duidelijk voor je? Dan zullen deze intermediairs je nogmaals te woord staan en je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Deze hypotheekadviseurs zijn er ook om je inlichtingen te geven over de risico’s en mogelijkheden van een hypotheek. Zo kunnen ze jou laten weten hoeveel je op een veilige manier kunt lenen bij de bank. Dit is belangrijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de lange termijn. Een hypotheek sluit je namelijk voor 30 jaar af en dan is het dus wel belangrijk dat je weet dat je de hypotheek ook daadwerkelijk na deze periode kunt aflossen.

Hypotheekvormen

Omdat je geen brood koopt maar echt iets aanschaft wat financiële gevolgen heeft, wil woonfonds hypotheken je zo goed mogelijk inlichten en helpen. Om dit te kunnen doen hebben zij twee hypotheeksoorten aangesteld: de comfort lijn en de voordeel lijn. De comfort lijn is erg uitgebreid en biedt de mogelijkheid om variabele renteproducten te kiezen. De voordeel lijn staat hier tegenover en is juist voor de vaste renteperiode. Zij garanderen dan ook de voordeligste tarieven en eenvoudigste voorwaarden. Daarnaast zijn er nog hypotheekvormen, zoals de spaarhypotheek, levenshypotheek, annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en aflossingvrije hypotheek. Iedere hypotheek kent zijn eigen zekerheid en risico. De intermediair kan je alles precies vertellen over wat de voor- en nadelen zijn en kan deze zo goed mogelijk koppelen aan jouw situatie: advies op maat. Het kan namelijk zijn dat je starter bent of een gepensioneerde. Dit speelt allemaal mee in de uiteindelijke keuze voor je hypotheekkeuze.