GMAC hypotheken verder als CMIS

GMAC Hypotheken was tot 2008 actief. Hypotheken zijn daarna overgenomen door CMIS. Je hypotheek oversluiten is nu interessant vanwege lage rentestanden. GMAC hypotheken streefde er naar een hoogwaardige levering te bieden aan hypotheken. Hierbij vinden zij het belangrijk dat ze een toegevoegde waarde kunnen leveren aan hun relaties. Om dit te waarborgen is de GMAC hypotheek aangesloten bij de AFM. Dit is de afkorting voor: Autoriteit Financiële Markten. Zij houden in het oog dat er op een klantvriendelijke, efficiënte en effectieve manier wordt omgegaan met de hypothecaire geldleningen. In 2001 is GMAC hypotheken begonnen met het afsluiten van woninghypotheken. Sinds juni 2008 is de naam van de GMAC hypotheken veranderd, omdat zij geen deel meer uitmaken van de wereldwijde organisatie. Daarom is de naam nu veranderd in CMIS Nederland B.V. Ondanks de naamsverandering, kun je er van op aan dat de werkwijze hetzelfde blijft en de kwaliteit blijft gewaarborgd. Het is nu wel waarschijnlijk dat de hypotheek die je bij GMAC of CMIS hebt afgesloten een stuk goedkoper kan bij hypotheekoversluiten.com.

Hypotheekvormen

Omdat de naam is veranderd van de GMAC hypotheek, zal in verloop van de informatie de nieuwe naam CMIS hypotheek gebruikt worden. Ook de hypotheekvormen die worden aangeboden, beginnen met deze nieuwe naam. Hierdoor wordt het voor jou wat overzichtelijker.

CMIS hypotheken

CMIS hypotheken biedt de mogelijkheid in keuze uit 5 hypotheek vormen. Zo zijn er de Basis hypotheek, de Comfort hypotheek, de Star for life hypotheek, de 95% hypotheek en de Bright hypotheek. Iedere hypotheekvorm heeft zijn of haar voor- en nadelen. Op de website van CMIS Hypotheken staan alle vormen uitgebreid toegelicht. In een handomdraai vind je deze gegevens en kun je rustig rondkijken. Om alvast wat informatie te geven, zijn er voordelen in rente, aflossingsvrij en voorwaarden. De Stars for Life biedt jou als klant namelijk 125% aflossingsvrij aan! Wil je hier meer over weten, dan kun je op de website zoeken, maar ook contact opnemen met een hypotheekadviseur.

Voordelig en veilig

Door de vele mogelijkheden binnen CMIS hypotheken, kun je de hypotheek kiezen die het beste bij je past. Wil je veel risico lopen of speel je liever op safe? Wil je zoveel mogelijk aflossen of toch zoveel mogelijk aflossingsvrij? Hoeveel kun je per maand betalen aan hypotheek om toch nog op een goede manier te kunnen leven en niet alleen maar voor je huis hoeft te werken? Heb je al kinderen en dus extra kosten of zal er over vijf jaar een kinderwens zijn? Dit zijn allemaal elementen die meespelen in het bepalen voor een hypotheek. Om je het beste advies te kunnen geven, zijn er speciale hypotheekadviseurs. Er zijn onafhankelijke hypotheekadviseurs, maar ook speciaal hypotheekadviseurs voor de CMIS hypotheek. Weet je dus al zeker dat je een CMIS hypotheek wilt? Dan kun je contact opnemen met een adviseur van deze hypotheekverstrekker. Zij zitten precies in de voorwaarden en voor- en nadelen van iedere hypotheek, dat zij alles voor jou op een rijtje kunnen zetten. Uiteindelijk ben jij degene die de keuze maakt, niets wordt je opgelegd en alle gesprekken zijn geheel vrijblijvend.

CMIS is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als aanbieder van hypotheken en het is dus een vrij veilige aanbieder. Het bedrijf kiest altijd voor kwaliteit en voor langdurige relaties voor alle partijen, hypotheeknemers, aandeelhouders en werknemers.

GMAC hypotheek oversluiten

De rente staat nu historisch laag. Als je tien jaar geleden een hypotheek hebt afgesloten bij GMAC of CMIS is het zeker de moeite waard om eens te kijken of je je deze kunt oversluiten, bijvoorbeeld bij hypotheekoversluiten.com. Hier zitten kosten aan verbonden maar uiteindelijk is de kans groot dat je er een hoop geld mee kunt besparen.